Grønkålssalat med grape

Måltidsknappen: I samarbejde med REMA 1000 og Vigo, kan du bestille mine opskrifter hjem til din hoveddør.  Du klikker opskriften i kurven, og så kan du nemt tilføje/fjerne varer.
Du kan  læse mere om måltidsknappen: her. 

p1120487 p1120477

Man spiser også med øjnene siger man jo – og en salat skal i min optik også være pæn at se på.  Denne salat er jo en helt fest at se på, især med de flotte bolsjebeder. Det er en salat man kan bruge her til efteråret eller måske endda juleaften. Hvad er der i din yndlingssalat?


Grønkålssalat 
ca. 200 g grønkål
1 granatæble
2 Bolsjebeder
1-2 avocado
2 grapefrugter
Brombær
Pecannødder
Honing
Lidt smør
“Dressing”: Citron saft og honning.

Snit grønkålen og “masser” det lidt så det frigiver lidt væske.
Skræl rødbeden – og skær den i tynde skiver.
Tag kernerne ud af granatæble og drys på.
Skær avocado i skiver.
Rist nødderne med honning og smør. lad dem køle lidt af før du kommer dem ovenpå salaten.
Kom brombær ovenpå.
Hæld citron og acaciehonning over.

p1120460Maya

5 Comments
 1. Hej Maya. Er du blevet mere glad for dit hår efter du har fået extensions? Er det besværligt? Jeg står nemlig i samme situation som dig og overvejer at prøve extensions for at få mere fylde.

  1. Hej Caroline 🙂
   Jeg er SÅ glad, det har bare givet mig så meget mere selvtillid -og jeg føler mig som “mig selv” igen.. 🙂
   Jeg synes ikke at det er “besværligt” .. Det eneste er at det tager selvfølgelig MEGET længere tid at tørre når man har været i bad..
   Men vasker så kun mit hår 2x om ugen 🙂 ..
   Den første uges tid strammede og kløede det en del, så næste gang skal mit ikke flettes helt så stramt så tæt på hovedbunden – så vil jeg hellere komme oftere og få sat det op 🙂 ..

   Jeg synes nemt at jeg kan skjule extensionsene – og har kun hørt fra folk at det ser meget naturligt ud, og at de ikke ville vide det, hvis det ikke var fordi jeg havde sagt det, fordi farven også er så præcis.

   I forhold til styling så synes jeg faktisk at fx. krøller holder bedre i extensions end mit eget, så det er meget taknemmeligt 🙂

   Alt i alt er jeg meget glad og tilfreds! Og skal ikke have det ud foreløbig. men på torsdag ska jeg have det rykket op, fordi det jo gror ud. 🙂
   KH

Leave a Reply

Your email address will not be published.