Der kan aldrig komme for mange opskrifter på pandekager og vafler herinde! 🙂 Disse bananpandekager er ekstra tykke, og næsten lidt som amerikanske pandekager. De er gode til morgenmad eller et mellemmåltid. Hvis man laver en stor portion så har man til morgenmad et par dage, man kan sagtens lige varme dem lidt op i mikroen! 🙂
Jeg synes de er lækre at servere med en skovbær-is, som blot tager 2 minutter at lave, men måske ikke lige hvis det er til morgenmad, så kunne en klat yoghurt nok også klare det! 😉
Tykke Bananpandekager
(7-8 stk )
2 bananer (260g)
3 æg
1 dl havredrik
1 tsk vanillepulver
0,5 tsk kardemomme
50g (glutenfri) havregryn
80g fuldkorns rismel
0.5 tsk bagepulver
Kokosolie til stegning
Skovbær “is”:
100g frosne skovbær
1/2 banan
Et drys vanillepulver
Lidt Ahornsirup
Topping:
Blåbær
Kokosflager
Kakaonibs
Blend bananer, æg og mælk
Tilsæt de tørre ingredienser
Varm lidt kokosolie på panden.
Steg pandekagerne én af gangen til de er gyldne på begge sider – Jeg bruger ca. 1 grydeske pr. pandekage.
Bær-isen laves ved blot at blende bær, banan, vanille og sirup.
Server pandekagerne med is og toppings.