Sommerlig blomkålssalat

 Jeg elsker rå blomkål – og især lige nu, hvor den danske blomkål er i sæson.  Jeg bruger den især i salater, hvor den giver god mæthed og smag. Denne salat er lækker frisk og så synes jeg det er en perfekt afstemt salat med noget sød, salt, surt og et sprødt/knasende element.  🙂 

Blomkålssalat
1/2 blomkål
1 avocado
1-2 æbler
30 g saltede mandler
30 g blåbær
Et drys chiafrø.
Saft fra en citron og evt. lidt honning

Skyl blomkålen grundigt.
Brug fingrene til at dele blomkålen i små buketter – og fordel i en skål.
Skær æbler og avocado ud og fordel ovenpå.
Skyl blåbær
Pynt til sidst med blåbær, mandler og chiafrø.
Hæld evt. lidt citronsaft og honning over.

Jeg elsker at se jeres billeder af at I laver mine opskrifter så tag endelig #mayadroem eller @mayadroem, hvis du deler på instagram. <3

KH Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.