Pakkeliste: 3 måneder med rygsæk i Asien

Jeg er taget ud på min rejse i Asien, som skal vare som minimum indtil jul. Jeg har en retur billet, i midten af december, som jeg tror at jeg gør brug af, for at holde jul med familien. Jeg tror dog at jeg tager afsted igen i januar, da jeg virkelig ikke er til dansk vinter – og derfor tidligst vil hjem til foråret, men nu må vi se.  
Flere har efterspurgt min pakkeliste – og den vil jeg dele med jer her.  Jeg har aldrig været særlig god til at pakke, og der vil nok også være nogen som mener at jeg har alt for meget med – eller alt det forkerte. Jeg har været afsted en uges tid, og jeg føler faktisk ikke at jeg har for meget med. Jeg ved at jeg kommer til at træne crossfit/fitness undervejs, og derfor har jeg måske mere træningstøj med end andre 🙂 .. 

Før afrejse
Forsikringer
Pas – Husk, at det mange steder skal være gyldigt i 6 mdr. efter hjemkomsten. 
Vacciner – i god tid. 
Evt. søge Visum 
Udprint af alle biletter – Husk at du nogle steder skal kunne vise en billet ud af landet igen fx. Bali. 
Visakort/mastercard: Bestil så du har ekstra og tjek at dem du har ikke udløber. 
Få styr på din receptpligtige medicin – Og undersøg om det er lovligt i de lande du skal rejse. Du skal evt. have lavet et dokument som du skal have legaliseret ved ambassaden, inden for schengen skal du have et pillepas. 
Bestille Valuta 
Hav styr på dit mobil abonnement  – Evt. køb datakort (det kan du også købe på destinationen, hvilket er billigere). 
Panserglas på mobilen hvis du ikke har det. 
Sikkerhedskopier Iphone 
Download lydbøger, Podcast og musik til offline brug 

PAKKELISTE
Jeg har en 55+10 liter rygsæk med, men jeg vil anbefale at man som minimum har en 65+10. Jeg er nemlig nødt til at have en ekstra taske nu når jeg skifter sted, og det er lidt irriterende. Men det skyldes at jeg ikke havde tænkt på at det tøj jeg havde på fyldte mere end det jeg havde i rygsækken, samt cargobag, og den nakkestøtte/pude også fylder en del. Derfor vil jeg næste gang have en lidt større rygsæk, så man kan have det meste i rygsækken.  Min rygsæk vejede ca. 12 kg – håndbagagen vejede ca. 5 kg. 
Jeg rejste i et sæt med afslappende bukser og langærmet bluse + en hoodie over, hvilket er den eneste varme trøje jeg har med. Jeg rejste i mine Birchenstock sandaler. 

Håndbagage: En rygsæk – men også med en mindre skuldertaske i, som er rar at have på destinationen. 
Flybillet
Penge & Pas
Vaccinationskort 
Macbook + oplader
Mobil + oplader
Høretelefoner
Receptpligtig Medicin i original embalage 
Bog
Notesbog + kuglepen
Tandbørste + lille tandpasta
Rens + Ansigtscreme i rejsestørrelse + læbepomade
Nakkepude + Natmaske + ørepropper
Solbriller + Briller + 1 sæt kontaktlinser
Et par løse shorts , hvis jeg vil skifte når jeg kommer frem. 
Varm trøje (den har jeg på) 
Et par strømper, da det ofte er koldt i flyveren. 

Stor Rygsæk: 55+10 Liter 
Alt er pakket i praktiske opbevaringsposer som jeg købte i Neye. 

Sko:
Et par Nike Løbesko, som jeg går godt i. 
Træningssko til fitness 
Birchenstock (dem har jeg på!). 
Havainas

Tøj:
2 Bikini og 2 badedragter 
2 par denim shorts  (+ det par jeg har i min håndbagage)
1 denim nederdel
5 Kjoler
7 Toppe
3 Tshirts
1 tynd langærmet bluse
Træningstøj: 2 par shorts, 1 par tights +2 sportstoppe+  4 sports bh’er + 2 par Sportstrømper 
Undertøj 
Evt. Kasket/bøllehat

Skønhed etc.
Makeup pung
Makeup fjerner/rense produkt 
Vatrondeller + vatpinde
Hårbørste
Shampoo + Balsam
Hår olie
Glattejern (Ja, det får jeg sikkert ikke brugt, men mit hår er lidt ustyrligt :-D) 
Ansigtscreme og fugtmaske
Venus skraber
Pincet, Negleklipper og fil 
Bryn og vippe farve 
Kontaktlinser 
Et par ekstra solbriller
Ansigtssolcreme
Solcreme til kroppen (det køber jeg i lufthavnen)
Zink (Solbeskyttelse når jeg surfer)
“Mini apotek” med det mest nødvendige + Termometer
Medicin (Fx. malaria nød medicin)
Smykker
Elastikker
Myggespray (Jeg havde en rest – men ellers køb på destination)
Lidt vaskepulver 
Et lille håndklæde

Elektronik og andet:
Ekstra Dankort/Mastercard
 Taske/Net 
Oplader til høretelefoner 
Kamera + oplader
En bog mere

Skriv gerne tips & tricks – og tilføj mere til listen i kommentarfeltet! 🙂 

PS. HUSK, at søge om kompensation hvis du bliver forsinket mere end 3 timer på din flyrejse! Det kan du gøre nemmest igennem Flypenge.dk (reklamelink). 

KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.