3 Træningsprogrammer til ferien

TRÆNINGSTØJ FRA: EYDA
Jeg vil rigtig gerne dele nogle flere træningsprogrammer med jer her på bloggen igen. Det er faktisk virkelig noget jeg har savnet. Jeg tænker ,at det både bliver træningsprogrammer til ferien, som man jo netop også kan bruge til hjemmetræning da de er uden redskaber, men også programmer til fitnesscenteret, da jeg har meldt mig ind i et center her på Bali.
FIND ALLE MINE TIDLIGERE TRÆNINGSPROGRAMMER: HER. 

3 TRÆNINGSPROGRAMMER TIL FERIEN / HJEMMETRÆNING
Program 1: 50 gentagelser
50 gentagelser af hver øvelse, du må gerne holde pause, men du skal færdiggøre en station før du kan gå videre til næste. Du kan selv vælge øvelser – men jeg ville prøve at vælge 5- 10 øvelser.  

50 burpees
50 pushups (armbøjninger)
50 squat
50 sit ups
50 englehop
50 lunges
50 sprællemænd
50 moutainclimbers
50 step ups (på en trappe eller ligende)
50 dips (fx på en stol eller ligende)


Program 2: TABATA
  I en tabata kører du 20 sekunders arbejde, 10 sekunders pause – 8 runder  = 4 minutters arbejde pr. Tabata. Man kan skifte mellem 2 øvelser fx. en pulsøvelse og en styrkeøvelse.  Tag evt 3 x TABATA – så har du 12min workout. 

Inspiration til øvelser:
Burpees
Squat
Armbøjninger
Englehop
Lunges

Program 3: Stafetløb
Du afmærker en afstand på ca. 100m (alt efter træningstilstand og kondition), hvis du ikke har mulighed for at løbe så vælg en anden konditionsøvelse – fx. Høje Knæløft, Sprællemænd, Burpees, englehop, løb på stedet osv. Jeg vil foreslå at du så sætter den til 1 min.
For hver runde laver du så én øvelse. I første runde laver du 10 gentagelser, næste runde 9 gentagelser …. Hele vejen ned til 1 gentagelse. Så du har altså 10 runder i alt..
Den øvelse du vælger skal være den samme hele vejen igennem. Jeg foreslår burpees eller squat.

100 m løb + 10 burpees
100 m løb + 9 burpees
100 m løb + 8 burpees
100 m løb +  7 burpees
100 m løb + 6 burpees
100 m løb + 5 burpees
100 m løb + 4 burpees
100 løb + 3 burpees
100 m løb + 2 burpees
100 løb + 1 burpee

FIND ALLE MINE TIDLIGERE TRÆNINGSPROGRAMMER: HER. 
God træning!
KH. M

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.