Lækre skønne bananmuffins, som er perfekt til et mellemmåltid eller når den søde tand melder sig !
Bananmuffins
(ca. 9 stk)
4 små bananer (330 g)
2 æg
1 spsk olie
35 g hakkede hasselnødder + 15 g til ovenpå
30g sukrin gold
0,5-1 tsk kardemomme
100 g rismel
0,5 tsk vanillepulver
0,5 tsk bagepulver
0,5 tsk natron
– Blend bananer og æg.
– Tilsæt olie, hakkede hasselnødder, sukrin gold.
– Tilsæt til sidst kardemomme, rismel, vanillepulver, bagepulver og natron.
-Blend det hele sammen.
-Smør formen med lidt olie (brug en silikone form)
-Fordel dejen i formene. Ca. 9 stk. Fordel lidt hakkede hasselnødder ovenpå inden de skal bages.
– Bag muffinsene ved 200 grader 12-15 grader.
– Spis med fx. jordbær
Kan man erstatte sukrin gold med noget andet?
Noge andet sødende..
Vil det fungere af putte chokolade stykker i og hvis, hvor meget?
Jeg har ligge bagt en portion muffins og det fungerede desværre slet ikke. Dejen var helt tyk og fast, og de er slet ikke bagt i midten.
Jeg skiftede rismel ud med kokosfibermel – måske dette var skyld i at de slet ikke hævede og dejen blev så tyk?
Hej Rikke.
!
Ja rismel og kokosfibermel agerer slet ikke på samme måde ! :/
For jeg har lavet dem flere gange med succes
Hvad kan man erstatte rismel med?
Hvis de ik skal være glutenfri, så kan du bare bruge spelt eller hvedemel.
Hej Maya
De ser sindsyg lækre ud, ved du noget om hvor mange kalorier der er i en?
Nej regner aldrig kalorier ud
men du kan gøre det nemt via madlog eller my fitness pal:) god weekend
Hvilken rismel bruger du?
Vh Mette
Bare urtekram
tror ikke det spiller nogen rolle.
KH