MEXIKANSK SALAT. En sund og nem salat, som du kan bruge som tilbehør til aftensmaden fx. til madpandekager, men den kan også blot spises for sig selv. Jeg tror ydermere, at den vil være et hit i madpakken.
Mexikansk salat
(2-3 personer)
1,5 dl quinoa
1 ds. kidney bønner
Krydderier fx. paprika, spidskommen, chili.
1/2 rød chili
Olie
1 lille dåse majs
1 avocado
1 rød peber
2-3 forårsløg
1 rødløg
Lime og citron
Friske koriander
Start med at koge quinoa efter anvisningen.
Svits hernæst kidneybønnerne på en pande med olie, chili og krydderier. De smager faktisk godt, hvis de får lov at stege en del, også selvom de sprækker lidt.
Lad quinoa køle lidt af før du kommer det op i en skål.
Bland quinoa, kidneybønner og majs.
Snit avocado, peberfrugt, forårsløg, rødløg og rør det hele sammen med de andre ting.
Pres en masse lime og citron over. Drys med lidt salt.
Server med lime og friske koriander.