At turde, at tage springet - og forfølge sin drøm!

Skønneste avocadokage med nøddebund

2016-03-17 14.49.552016-03-17 14.49.04
Forleden var jeg sammen med skønne Julie Bruun, som har en fantastisk madblog.  Det er så meget hyggeligere, at gå i køkkenet sammen og lave skønne opskrifter. Så kan man også spise de skønne kreationer sammen bagefter. I skulle se når sådan to bloggere går i gang med at fotografere og hele lejligheden bliver til et fotostudie.
Jeg havde fået en idé til at lave en skøn avocado-kage, men opskriften opstod først da vi stod i køkkenet. Den er helt utrolig cremet og lækker. Den består af sunde ingredienser og kan spises med god samvittighed, mums!

Avocado-kage
Bund
115 g mandler
175 g dadler u. sten.

Først hakkes nødderne i en minihakker.
Dernæst tilsættes dadlerne.
Kan trykkes sammen til en ensformidig masse.
Kom massen i en springform med bagpapir.
Bag bunden ved 200grader ca. 10 minutter.

Fyld
3 avocadoer
100 g philadelfia light
2 spsk kakao
2 spsk kokosolie
3 tsk  flydende sødemiddel fra isis.

I mens laver du fyldet.
Mos avocadoerne med en gaffel.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Smagt til med sødemiddel.
Stil massen på køl.

Topping 
Gojibær
Kokos

Når kagen er færdig laver du toppingen.
Vi tog lige dele gojibær og kokos og hakkede i minihakkeren.
Fyldet smøres på kagen.
Pynt med gojibær/kokos.
Skær den ud i små stykker, man behøver kun et lille stykke.

Maya

2016-03-17 14.50.21

   

8 kommentarer

  • Åh, hvor ser det lækkert ud! Tak for denne opskrift 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilia

    Den skal prøves👍🏻😍 hvilken kokosolie brugte i? Tror du man kan undlade kokosolien? Og er det de tørre dadler eller de mere bløde og saftige? Elsker sund kage, tak for opskriften

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Brugte bare urtekram 🙂 – man kan nok godt bruge lidt alm. olie.
      De bløde og saftige dadler 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Skal bunden være kold før fyldet smøres på? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Så lækkert 😃 skal dadlerne også hakkes?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oscar

    Hvor mange personer er opskriften til?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej Oscar! Det kommer lidt an på hvor store stykker man spiser 🙂 … Jeg vil mene der er nok til 4-6 personer.
      Kh. maya

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At turde, at tage springet - og forfølge sin drøm!