Hurtig frokost på hjemmekontoret!

Godmorgen pandekager

P1030327

Godmorgen. I går spiste jeg disse lækre pandekager sammen med Julie, da vores kontordag startede.  Julie kommer allerede kl. 08 om morgenen, fordi hendes søn skal afleveres i vuggestuen der. Jeg er ikke så god til at stå tidligt op, men da jeg også møder kl. 08 på kostvejleder uddannelsen mandag + onsdag, så giver det god mening at jeg er klar til arbejde kl. 08 de resterende dage.
Der er ikke så meget nyt ved disse pandekager, men jeg synes de er super lækre! 🙂

Pandekager 
2 bananer
4 æg
0,5 tsk vanillepulver
0,5 tsk bagepulver
0,5 tsk kanel
Kokosolie til stegning

topping:
Blåbær
kakaonibs
gojibær
chiafrø
Yoghurt + vanillepulver

Blend det hele.
Steg på panden i kokosolie.
Jeg laver dem små – så der kan være 4 på en pande.
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig frokost på hjemmekontoret!