Mine kosttilskud

Sund og nem Sweetpotato suppe

p1050640

Jeg spiser virkelig meget suppe for tiden, det er bare så nemt og lækkert. Det er da også lige, hvad man har brug for i dette kolde vejr. Jeg må virkelig indrømme, at jeg ikke trives særlig godt med vinter. Jeg er en sommer-pige, og jeg kan slet ikke vente med at det bliver lunere og lysere. Denne suppe er dog en god plaster på såret, og den giver virkelig varmen. Jeg elsker smagen af sweetpotato  – og her er de sat sammen med andre lækre grøntsager.

Sweetpotato suppe
(2 personer) 
1 spsk olie
0,5 rød chili
3 fed hvidløg
3 tsk karry
2 cm ingefær
2 løg
2 forårsløg
1 porrer
2 gulerødder
3 sweetpotatoes (300g)
6 dl vand
Saften fra en halv citron
Salt & Peber

 ✮Start med at svitse chili, hvidløg, karry, ingefær og og løg i en gryde.
✮ Tilsæt hakkede forårsløg og porrer.
✮Skræl og skær kartofler i stykker ca. 2-3 cm og kom dem i gryden.
✮Tilsæt ca. 6 dl vand og citronsaften. Lad det koge i ca. 20-25 minutter til kartofler og gulerødder er møre.
✮ Brug en stavblender til at blende suppen, så den bliver ensartet og cremet. Du kan selv styre, hvor fin eller grov den skal være.
✮ Lad suppen simre 5 minutter og smag til med salt & peber.
✮ Pynt suppen med basilikum og ristede græskarkerner. Det kan også være lækkert med kylling, bacon, parmaskinke, rugbrødstern etc.

Maya

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine kosttilskud