Jeg kom hjem til Aarhus i går efter en lang ferie. Køleskabet var helt tomt, så det fik jeg gjort noget ved. Jeg købte ekstremt meget frugt og grønt. Det var lige dét jeg havde lyst til. I dag ville jeg have vafler til frokost, men tænkte at der skulle lidt ekstra grønsager i. Der var flere, som spurgte efter opskriften på instagram. Så her kommer en cirka-opskrift, da jeg bare hurtigt “bixede” dem sammen. 🙂
Grønne vafler
(2 stk)
2 æg
En stor håndfuld spinat
ca. 1-2 spsk havregryn (evt. glutenfri)
Lidt skummetmælk
ca. 1-2 spsk majsmel – (eller anden meltype)
Frisk persille
Salt og peber
Olie til stegning
Blend ingredienserne.
Bag dem ca. 3-4 minutter i et vaffeljern – der er til 2 vafler.
Topping: Rejer, citron, persille.
Tip: Kan bruges i madpakken, du kan fx. komme kylling pålæg og lidt pesto i 🙂