Skønneste avocadokage med nøddebund

2016-03-17 14.49.552016-03-17 14.49.04
Forleden var jeg sammen med skønne Julie Bruun, som har en fantastisk madblog.  Det er så meget hyggeligere, at gå i køkkenet sammen og lave skønne opskrifter. Så kan man også spise de skønne kreationer sammen bagefter. I skulle se når sådan to bloggere går i gang med at fotografere og hele lejligheden bliver til et fotostudie.
Jeg havde fået en idé til at lave en skøn avocado-kage, men opskriften opstod først da vi stod i køkkenet. Den er helt utrolig cremet og lækker. Den består af sunde ingredienser og kan spises med god samvittighed, mums!

Avocado-kage
Bund
115 g mandler
175 g dadler u. sten.

Først hakkes nødderne i en minihakker.
Dernæst tilsættes dadlerne.
Kan trykkes sammen til en ensformidig masse.
Kom massen i en springform med bagpapir.
Bag bunden ved 200grader ca. 10 minutter.

Fyld
3 avocadoer
100 g philadelfia light
2 spsk kakao
2 spsk kokosolie
3 tsk  flydende sødemiddel fra isis.

I mens laver du fyldet.
Mos avocadoerne med en gaffel.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Smagt til med sødemiddel.
Stil massen på køl.

Topping 
Gojibær
Kokos

Når kagen er færdig laver du toppingen.
Vi tog lige dele gojibær og kokos og hakkede i minihakkeren.
Fyldet smøres på kagen.
Pynt med gojibær/kokos.
Skær den ud i små stykker, man behøver kun et lille stykke.

Maya

2016-03-17 14.50.21

8 Comments
  1. Den skal prøves👍🏻😍 hvilken kokosolie brugte i? Tror du man kan undlade kokosolien? Og er det de tørre dadler eller de mere bløde og saftige? Elsker sund kage, tak for opskriften

    1. Brugte bare urtekram 🙂 – man kan nok godt bruge lidt alm. olie.
      De bløde og saftige dadler 🙂

    1. Hej Oscar! Det kommer lidt an på hvor store stykker man spiser 🙂 … Jeg vil mene der er nok til 4-6 personer.
      Kh. maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.