Mættende sommersalat med kylling

2016-08-02 12.26.292016-08-02 12.26.12

Det kan være en udfordring, at lave lækre salater som mætter, når de primært består af kød og grønt. Jeg er på ingen måde kulhydrat-forskrækket, men her om sommeren elsker jeg en mere “let” sommermad. Denne salat er dog mættende pga de grovere grønsager som spinat, avocado og ærter.  Jeg vil gerne give jer inspiration til mere lette sommerretter – som ikke tage mere end 5 minutter at lave.  Denne salat kunne også være rigtig god til madpakken evt. med en skive rugbrød on the side.  I salaten er der følgende:

Salat med kylling
(1 person)
Kylling bryst
1 Avocado m. citron saft
Sukkerærter
Spinat
Peberfrugt
Ærter
Blåbær
Vindruer
Agurk
Evt. lidt ristede mandler.

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.