Jeg spiser ofte kylling i karry, fordi det bare er nemt og lækkert. Jeg har lidt en grundopskrift med kylling, krydderier, og kokosmælk – men jeg varierer det altid med forskellige grønsager, tilbehør og forskellig toppings. Denne version lavede jeg forleden. Det er en ret stor portion – og jeg vil skyde på at selv hvis i er en familie på 4, så er der lidt tilovers.
Kylling i karry
2 spsk rapsolie
3-4 tsk karry
2 tsk paprika
2 løg
1 rød chili
5 kyllingfileter (ca. 800g)
4 gulerødder
3 stilke bladselleri
1-2 tsk salt
1 grønsags bouillon
1 ds. kokosmælk
2-3 dl vand (kan undlades)
Saft fra en halv lime
Saft fra en halv citron
1 hel broccoli
Tilbehør:
Ris
Granatæblekerner
Kokosflager
Svits krydderier, chili, løg og kylling.
Tilsæt hakkede gulerødder og bladselleri.
tilsæt kokosolie og vand (afhængig af den ønskede konsistens)
Lad simre mindst 10-15 minutter.
Tilsæt lime, citron og broccoli.
Lad simre yderligere ca. 5-10 min. til broccoli’en er færdig.
Server med ris og top med granatæble og kokos.
Velbekomme.
Ej, det er alt for længe siden, at jeg har spist granatæble. Det er jo så godt!
– K