I dag er jeg på skolebænken igen. Jeg er jo startet på personlig træner uddannelsen, som foregår hver tirsdag og torsdag 9-16. Jeg er derfor nødsaget til at lave en madpakke. I går lavede jeg derfor disse sunde og nemme æggemuffins, som jeg kan spise med en god fyldig salat til frokost idag. Jeg havde en rest kylling, som jeg puttede i. Det er virkelig lækkert! De er super nemme, at lave og kan bruges til både morgenmad, frokost eller mellemmåltider. Du kan variere dem som du ønsker fx. er det lækkert med parmaskinke, chorizo, hytteost og flere grøntsager.
Sunde æggemuffins med kylling
(6-7 stk)
5 æg
100 g stegt kylling
2 forårsløg
1/2 rød chili
olie til form
Pisk æggene. Tilsæt kylling som du har skåret i stykker. Tilsæt forårsløg og rød chili.
Fordel olie i silikone forme. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Jeg gav mine 23 minutter.
Hej,
Steger du kyllingen først? 🙂
ja:)
Nemmest hvis man lige har en rest 🙂
Hej. Hytteost hvor meget vil du komme i af det og er det istedet for kylling ?
Jeg tænkte ikke i stedet for 🙂 men måske 2 spsk.
Jeg synes også det er så skønt, og de smager også fint efter en tur på frost – perfekt til madpakkemad, når man arbejder i aftenvagt 😀
– A
jaaa helt enig 🙂