Tunsalat er en virkelig nem og sund frokostret. Førhen kunne jeg slet ikke lide tun på dåse, men nu synes jeg det er lækkert. Det er underligt, som ens smagssanser kan ændre sig når man bliver voksen. Måske man bare skal smage tingene tilpas mange gange, før det bliver et hit. Jeg har lavet en sundere version, som er med yoghurt naturel fremfor cremefraise eller ligende.
Jeg anbefaler, at man spiser det på rugbrød eller andet fuldkornsbrød.
Sund Tunsalat
2 ds. Tun
1 rødløg
3 spsk yoghurt (eller skyr)
1 tsk salt
1 tsk peber
Saften fra 1/2 citron
1 lille dåse majs (140g)
1/2 rød peberfrugt
Smager himmelsk i pita med lidt icebergsalat, agurk og tomat og kogt æg
Hej Dorthe, Dejligt at høre at den er en favorit! 😀
Det lyder også lækkert i Pita!
Hej Maya
Jeg vil lave den til forret, hvor mange personer er opskriften ca til?
Hej Mona
Der er den mængde du kan se på det nederste billede, hvor der er 2 tunmader og en skål! 🙂
Så jeg tænker at der hvert fald er til 4-6 personer. Der er jo 2 dåser tun!
KH