For et stykke tid siden var jeg inviteret hjem og spise hos min veninde Emmelie. Hun serverede den lææækreste pastaret til os, og jeg måtte simpelthen prøve at lave noget ligende. Emmelie havde nemlig ikke brugt en opskrift, så den er genskabt så godt som hun kunne huske. Hun havde dog chorizo i hendes, hvilket også smagte vildt lækkert.. 🙂 Jeg håber virkelig, at i vil prøve opskriften, for den smager SÅ godt!!!
Cremet pasta-ret med kylling
(2-3 personer)
200 g cherry tomater
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 kyllingfileter
olie til stegning
100 g champignon i skiver
300 ml madlavningsfløde (evt. latosefri)
250 g Frisk pasta (jeg brugte den med spinat)
1 ds. tomat pure
Paprika
Chili flager
Salt & peber
Frisk persille
☆ Først skærer du tomater i kvarte, samt skærer chili og hvidløg fint. Kom dette i et ildfast fad, og bag i ovnen ca. 20 min ved 200 grader.
☆ På en pande svitser du kylling i lidt olie med krydderier (fx. paprika, chili, salt og peber). Kom kyllingen i et ildfast fad og put det i ovnen ca. 20 minutter til det er færdigstegt.
☆ svits champignoner på en pande med lidt krydderier. Tag tomaterne ud af ovnen og kom det hele på panden. Kom ligeledes tomatpuré og madlavningsfløde på panden. Lad det simre 5-10 min.
☆ Kog pasta efter anvisningen, og kom det op i en skål.
☆ Tag kyllingen ud af ovnen og hæld saften op i sovsen.
☆ Halvdelen af kyllingen skærer du fint ud, og kommer i sovsen. Den anden halvdel skærer du fint, dette skal ovenpå.
☆ Hæld sovsen ovenpå pastaen, du skal muligvis ikke bruge det hele. Rør det godt sammen.
☆ Fordel pastaen i skåle og fordel kyllingen over.
☆ Drys med frisk persille.
Jeg lavede retten i går. Du har ret, den er virkelig lækker!
Hej Katrine 🙂 Hvor dejligt at høre!!!
Jeg elsker når i også kan lide mine opskrifter 🙂
Denne ret kan jeg kun varmt anbefale, smager sååå godt og ungerne var vilde med den 😁 Så tak her fra. PS elsker din blog 😍
Dejligt at høre <3 🙂