Lækker salat med bagt hokkaido græskar og friske figner

P1020361P1020350 P1020356

Mums, denne lækre salat har jeg lavet sammen med Julie Bruun. Efteråret nærmer sig og det er jo sæson for græskar. Jeg elsker de søde hokkaido græskar, som jeg synes får en skøn sød smag når man steger eller bager dem i ovnen.  Det gør også, at salaten bliver mere mættende. Jeg tænker at denne salat kunne spises som tilbehør til det meste. Farverne er så fine – og man bliver i godt humør af at kigge på den.  🙂

Salat med bagt hokkaido græskar 
130 g hokkaido græskar
3 spsk olie
50 g feldsalat
80 g sukkerærter
1 tsk salt
10 g mango
1 avocado
1 frisk figen
Frisk bredbladet persille
Rød skovsyre

Svits græskar på panden med olie og salt – til de er lysebrune.
Skyl grønsagerne grundigt.
Bland salaten sammen.
Pynt med persille og rød skovsyre.

Maya

4 Comments
    1. Jeg føler også jeg har ventet for evigt på at de skulle komme! Nu skal jeg spise figner hver dag! – jeg synes sæsonen er alt for kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.