4 skønne supper til den kolde tid

suppeÅh, hvor vinterkulden bider i disse dage. Jeg er ikke så meget til vinter må jeg indrømme. Det hjælper dog lidt på det, at spise nogle skønne varme supper – og drikke en masse skøn the. I dag vil jeg gerne dele 4 skønne supper.  Min favorit er thaisuppen, som har SÅ meget lækker smag! MUMS.  Jeg synes selvfølgelig at de alle er værd at prøve. <3 I må meget gerne tagge #Mayadroem på instagram, hvis i kaster jer ud i nogle af opskrifterne, det elsker jeg at se! p1130048Thaisuppe 
p1100325Hokkaido Suppe
dsc03945
Gulerodssuppe 
p1040732Spizy grøntsagssuppe med krydrede kikærter 

Maya

4 Comments
  1. Uuuh det er altid så dejligt med en god suppe i de her vintermåneder og når man ligger syg😋 Tak for inspirationen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.