p1150485p1150470 Denne pastasalat spiste vi til frokost i dag på blogkontoret. Jeg har besøg af Julie & Stinna, hvor vi sidder og arbejder på vores blogs. Så der skulle selvfølgelig lidt frokost til – og så lavede vi lidt forskellige ting hver. Denne pastasalat er lækker både til aftensmad eller madpakke.

Pastasalat
(3-4 personer m. brød til) 
100 g pastaskruer (jeg brugte nogle ekstra store)
250 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
1/2 rød chili
350 g kylling fileter
Krydderier (paprika, karry mm.)
En halv rød peberfrugt
En halv gul peberfrugt
En halv agurk
2-3 forårsløg
1/2 chorizo pølse
Frisk basilikum
Salt & peber

“Pesto”
75 g cashewnødder
Saften fra 1/2 citron
En halv eller en hel chili
En håndfuld basilikum
Salt & peber
ca. 1 dl. olivenolie

Kog pasta efter anvisningen.
Kom tomater i et ildfast fast sammen med chili og hæld lidt olie over.
Bag ved 200 grader ca. 20-25 minutter.
Svits kyllingen på en pande med lidt olie – og krydderier.
Snit alle grøntsagerne fint.
Svits chorizo – pølsen på panden.
Lad pastaen køle af.
I en minihakker blender du pesto.
Bland pesto sammen med pasta.
Bland alle ingredienserne sammen på en tallerken eller fad.
Også de ovnbagte tomater.
Drys evt. med lidt frisk basilikum.

Maya
p1150482

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.