Denne pastasalat spiste vi til frokost i dag på blogkontoret. Jeg har besøg af Julie & Stinna, hvor vi sidder og arbejder på vores blogs. Så der skulle selvfølgelig lidt frokost til – og så lavede vi lidt forskellige ting hver. Denne pastasalat er lækker både til aftensmad eller madpakke.
Pastasalat
(3-4 personer m. brød til)
100 g pastaskruer (jeg brugte nogle ekstra store)
250 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
1/2 rød chili
350 g kylling fileter
Krydderier (paprika, karry mm.)
En halv rød peberfrugt
En halv gul peberfrugt
En halv agurk
2-3 forårsløg
1/2 chorizo pølse
Frisk basilikum
Salt & peber
“Pesto”
75 g cashewnødder
Saften fra 1/2 citron
En halv eller en hel chili
En håndfuld basilikum
Salt & peber
ca. 1 dl. olivenolie
Kog pasta efter anvisningen.
Kom tomater i et ildfast fast sammen med chili og hæld lidt olie over.
Bag ved 200 grader ca. 20-25 minutter.
Svits kyllingen på en pande med lidt olie – og krydderier.
Snit alle grøntsagerne fint.
Svits chorizo – pølsen på panden.
Lad pastaen køle af.
I en minihakker blender du pesto.
Bland pesto sammen med pasta.
Bland alle ingredienserne sammen på en tallerken eller fad.
Også de ovnbagte tomater.
Drys evt. med lidt frisk basilikum.