Sund koldskål – Opskrift fra min bog

koldskaal

Foto: Winnie Methmann 

I dag vil jeg dele endnu en skøn opskrift fra min bog “ET SUNDT ÅR”. Bogen tager dig med på en sundhedsrejse, hvor den følger årets gang. Hver måned får du opskrifter, et nyt træningsprogram – og en hel masse inspiration og motivation til et sundere liv.
Min bog et sundt år indeholder 100 sunde opskrifter som passer til årstidens råvarer. Der er både opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og søde opskrifter. I dag vil jeg gerne dele én af opskrifterne med jer på en sundere version af koldskål. Hvem elsker ikke koldskål? .. 🙂
De 99 andre skønne og sunde opskrifter kan du finde i min bog, som kan bestilles: her.  Har du prøvet nogle af opskrifterne fra min bog?

skaermbillede-2018-05-15-kl-14-28-01
Maya

ET SUNDT ÅR 
FADL FORLAG 
Fotograf: Winnie Methmann 
Food styling: Nanna Østergaard 
Tekstredigering og konsulent: Emma Martiny 
Forlagsredaktion og projektledelse: Thomas Bo Thomsen 
Omslag og grafisk tilrettelæggelse: Camilla Severinsen
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.