Deprecated: Required parameter $username follows optional parameter $network in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-social-links/social-links.php on line 548 Deprecated: Required parameter $new_class follows optional parameter $html in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-lazyload.php on line 4 Sunde og søde havrepandekager - MayaDroem

Sunde og søde havrepandekager

p1160927 p1160937p1160980 p1160984 Annonce i samarbejde med Bosch 

Jeg har været ramt af en rigtig sommerforkølelse siden jeg rejste hjem fra Portugal, så jeg føler mig rigtig sølle. Jeg har dog alligevel været på farten nogle dage, både i vestjylland til bryllup og en smuttur til København. Så da jeg stod op i morges ville jeg lave lidt ekstra skøn morgenmad, måske I kan bruge opskriften her til weekenden! 🙂

Jeg laver oftest pandekager i blenderen, da jeg gerne vil have at havregrynene bliver blendet helt fine – og fordi jeg ikke gider have nogle klumper i dejen.  Når jeg laver pandekager så laver jeg ofte en stor portion, de kan nemlig sagtens holde sig et par dage på køl og jeg synes også at de er helt okay efter en tur i fryseren. Når nu man er igang, så tager det ikke meget længere tid at lave en masse.
Jeg har engang arbejdet i et pandekagehus, så derfor har jeg stadig et helt særligt forhold til pandekager. Dengang kunne jeg styre helt op til 8 pander med pandekager på én gang, i dag var jeg dog glad for at jeg kun havde en enkelt. Så kunne jeg i mellemtiden skære noget frisk frugt og tage lidt af opvasken! 🙂
Jeg er ambassadør for Bosch og derfor har jeg fået lov at teste den nye Vitaboost High Speed Blender, som er en virkelig kraftfuld blender med over 30.000 omdrejninger pr. minut, hvilket svarer til ca. 400 km/t.  Modellen har en kraftfuld motor på 1600 watt – og har forskellige programmer alt efter, om man skal lave smoothies, suppe eller is. Derudover har blenderen en selvrensende funktion, halleluja hvor er det smart!
Så hvis du står og skal investere i en ny blender, så vil denne være et godt bud, jeg er i hvert fald glad for at have skiftet min gamle ud med en mere kraftfuld blender.

Søde havrepandekager 
(10-15 stk alt efter størrelse)
5 æg
2,5 dl valgfri mælk
1 tsk vanillepulver
evt. kardemomme
2 tsk bagepulver
3 spsk sukker eller sukrin
125 g havregryn
100 g mandelmel
Skal fra 1 økologisk citron
En knivspids salt
Kokosolie til stegning

Topping: 
Danske jordbær
Kirsebær
Vindruer
Kokos
Kakonibs

Slå æggene ud i en skål, så er det nemmere hvis der kommer en skal med.
Kom æg og mælk i blenderen og kør rundt.
Tilsæt dernæst alle de tørre ingredienser.
På en pande smelter du kokosolie.
Brug en suppeske til at tage dejen op – eller hæld direkte fra blenderen.
Steg dem gyldne på begge sider.
Spis med lækker frisk frugt.
Velbekomme.

p1160990Prøv også: Sommerlige smoothiebowls
p1160471
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.