Nem morgenmad: Blåbær smoothiebowl

Som ambassadør for LinusPro.dk  (reklamelink), udvikler jeg blandt andet opskrifter til deres site. Derfor lavede jeg forleden denne skønne smoothiebowl, som jeg også tænkte at jeg ville dele med jer. Jeg spiser ofte denne smoothiebowl til morgenmad, fordi det smager godt og er super nemt. Jeg putter oftest lidt proteinpulver i, for at øge mætheden – man kan også øge proteinindholdet ved fx. at bruge skyr i sin smoothiebowl – eller spise flere nødder ovenpå.  Jeg vil gerne udvikle flere opskrifter til jer her henover sommeren, så I må endelig melde ind, hvis I har nogle ønsker  – og hvilket måltid i mest mangler opskrifter til.  Hvis det er morgenmadsopskrifter finder du fx. en masse: her. 

Blåbær smoothiebowls
(2 personer)
250 g frosne blåbær
2 bananer
30 g vanille proteinpulver fra Linus Pro   (Reklame link)
1 dl mælk
1-1,5 dl vand

Topping
Blåbær
Banan
Hasselnøddeflager

Blend blåbær, bananer, proteinpulver sammen med mælk og vand til det får den konsistens du ønsker.
Pynt smoothiebowlen med frugt, bær og nødder.

Hvad spiser du til morgenmad?

PRØV OGSÅ: 
Smoothie med hindbær og citron
 Greenie


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.