Blomkålssalat med jordbær

Jeg er virkelig vild med blomkålssalater, så det er heller ikke den første på bloggen. Jeg laver ofte en større portion salat så jeg både har til frokost og aftensmad.  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad der er i jeres favorit sommerssalater? .. Jeg elsker alt med bær og melon. Det er så lækkert!
I min optik skal der også altid være et sprødt element, og her synes jeg at ristede pinjekerner er virkelig lækkert – de får en helt anden smag, når man rister dem. Det kan også være lækkert med saltede mandler.

Jeg skal til Fanø på en forlænget weekend – så jeg har planer om at lave nogle lækre salater, når vi på lørdag skal fejre sankt hans.

Blomkålssalat med jordbær
250 g blomkål
150 g jordbær
100 g edamame bønner
1 avocado
20 g pinjekerner
Saften fra 1 citron
Lidt olie
0,5 spsk acaciehonning
Salt og peber

Skær blomkål i små buketter.
Rens jordbær og skær i halve eller kvarte.
Optø bønnerne og tilsæt.
Skær avocado i små stykker og pres en halv citron over dem.
Pres den anden halve citron over salaten – og lidt olie og honning
Rist nødderne på panden og server salaten.
Du kan evt. bruge noget frisk persille, det smager også super godt! 🙂

Prøv også:  Salat med bagte gulerødder
Find alle mine salat-opskrifter: her. 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.