Træningsprogram til ferien – 40/10sek

BOOK HOTELLET PÅ BALI: THE ELEMENTUM 
SPORTSBH: Endurance Athlecia Semaran
TIGHTS: Endurance Athlecia Semara 

Noget af det jeg har fået mange efterspørgsler på er træningsprogrammer til ferien. Det vil jeg ekstremt gerne imødekomme, for jeg synes da det er positivt at man har lyst til at lave noget træning på ferien. Det er ret vildt, hvad man faktisk kan få ud af at træne hver dag eller et par gange på ferien i forhold til hvis man bare ligger på en liggestol hele ugen. Derudover oplever jeg selv at det giver mig noget energi at få rørt mig lidt.
SE ALLE TIDLIGERE TRÆNINGSPROGRAMMER: HER. 

Dette træningsprogram kræver blot en træningselastik, som du nemt kan have i kufferten.
Der er rigtig mange måder at træne hjemmetræning på – jeg foretrækker at gøre det på tid. Her bruger jeg bare en app der hedder Interval timer og indstiller uret, i dette tilfælde til 40 sek arbejde og 10 sek pause.

Træningsprogram til ferien
Start evt. med 5 min dynamiske udstrækningsøvelser 
Opvarmning:
Høje knæløft
Squat – hurtigt tempo
3 x 40 sek arbejde / 10 sek pause.

Ben/Puls:
Squat – langsomt tempo
Sprællemænd eller burpees
3 x 40 sek arbejde / 10 sek pause

Øvelser med elastik:
Banded Side lateral Walks
Banded Seated Clamshells
Banded GluteBridge
3 x 40 sek arbejde / 10 sek pause

Mave:
Leg Raises
Crunch
Mountainclimbers
Planke
3 x 40 sek arbejde / 10 sek pause

God træning.

SE ALLE TIDLIGERE TRÆNINGSPROGRAMMER: HER. 

KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.