Yoga Retreat på Hotel Kong Arthur – 2 dage med afslapning og forkælelse

Annonce For Hotel Kong Arthur’s
Urban Yoga Retreat
Læs mere og book: her

Fra søndag-mandag i sidste weekend var jeg deltager på Kong Arthur Hotel’s Urban Yoga Retreat. Det var en FANTASTISK oplevelse og jeg tror simpelthen aldrig, at jeg har følt mig så afslappet før. Min puls talte for sig selv – for den ene dag kom min puls helt ned på 47 slag på et minut: Det ér afslapning!
Jeg har haft nogle travle uger så det var bare virkelig hvad jeg trængte til.  Selvom dette retreat bare var 1.5 dag så føles det som om jeg havde været væk i en uge. Alle batterier blev virkelig ladet op. Jeg tror virkelig på, at det er vigtigt at gøre sådan nogle ting for sig selv engang i mellem.

Kong Arthur ligger lige ned til søerne i københavn – blot 20 minutters gang fra hovedbanegården. På hotellet ligger også det fantastiske Ni’mat Spa, hvor man kan booke forskellige lækre behandlinger. Der er både ophold i vandtemplet, saunagus og en god massage med i opholdet.

Retreatet indeholdte både en masse yoga, spa, mindfullness og forkælelse. Vi fik så mange fantastiske oplevelser. Afslapning, velvære og nærvær var i fokus. Især synes jeg, at Saunagus var en helt ud-af-kroppen oplevelse – Wauw!

Vi stiftede bekendtskab med flere forskellige yogaformer – og især den rolige yin yoga fik jeg udforsket. Det særlige ved yin yogaen er at man ligger i stillingerne i lang tid 3-5 minutter. Det betyder at man virkelig kommer dybt ind i stillingerne og får løsnet helt op for bindevævet. Det er udfordrende at være i stillingerne i lang tid – men med fokus på åndedrættet så kommer man igennem det og får arbejdet med sig selv – og så mærker man virkelig hvordan det løsner mere og mere. Ingen tvivl om at min krop havde virkelig godt af dette!

I spidsen for retreatet stod dygtige Louise Juel Severin, som virkelig er en helt fantastisk personlighed. Louise er et fuldstændig unikt menneske, som formår at invitere os alle ind i hendes verden. Hun guidede os igennem yoga’en og meditationer på magisk vis. Hun har virkelig en helt speciel energi som smitter af på alle.
Jeg er ikke særlig erfaren med yoga, men på dette retreat følte jeg mig ikke “forkert”. Louise var utroligt sød og dygtig til hele tiden at komme med forskellige alternativer, så hun kunne differentiere yogaen. Louise gjorde virkelig, at jeg følte mig så godt tilpas. Jeg blev udfordret på præcis den måde jeg skulle.  Jeg har kun gode ord at sige om Louise og hendes yoga praksis. Hun fik virkelig skabt et magisk rum, hvor man kunne være præcis sig selv – med alt det man er.  Jeg oplevede at der var masser af plads til selvrefleksion, men også momenter hvor tankerne bare kunne stå helt stille.
Jeg har fået så meget ny inspiration og konkrete værktøjer som jeg tage med mig hjem i min hverdag. Jeg er så taknemmelig for denne oplevelse, det burde alle onde sig sig selv!!

Jeg tog alene afsted på retreatet, fordi jeg virkelig havde brug for at bare være mig selv, men man kan også sagtens tage afsted sammen med en eller flere. Der var 8 andre skønne kvinder på retreatet – og derfor blev der også skabt et skønt fællesskab. Jeg følte mig derfor aldrig alene – og det har bare været på alle måder en rigtig god oplevelse. Det var rigtigt hyggeligt!

P R O G R A M
Obs. Ændringer kan forekomme

DAG 1
10:00-10:30 Ankomst
10:30-13:00 Hatha yoga
13:00-14:00 Frokost
14:00-15:00 Yin yoga
17:00-18:00  Ni’mat SPA – 30 min. massage og ophold i vandtemplet med sauna & dampbad
19:00-21:00 2 retters middag på den italienske restaurant La Rocca
21.00-22:00 Yin Yoga
Overnatning i spaværelse.

DAG 2
7.30-8.30 Mindful walking rundt om søerne
09:00-10:00 Morgenmad, Ny Nordisk morgenbuffet
10:00-11:00 Saunagus i Ni’mat Spa
11:30-12:30  Yoga
13:00-14:00 Frokost af lokale og økologiske basisprodukter i Hotel Kong Arthurs restaurant
14:00-15:30  Afrunding. Tak for denne gang.

INKLUDERET I RETRATET
Urban Retreat: 4 x yoga (hatha, 2 x yin, mindful yoga).
1 x Ny Nordisk økologisk & bæredygtig morgenmad.
2 x frokost.
1 x 2 retters middag.
1 x adgang til Nimat Spa.
1 x spa behandling (25 min)
1 x saunagus (45 min)
1 x spaværelse

DATO & BOOKING 
24 & 25. januar 2021
7 & 8. marts 2021
18 & 19. april 2021
9 & 10. maj 2021
Læs mere og book dit Urban Yoga Retreat: her

BOOK OVERNATNING TIL EN SÆRLIG PRIS
Jeg har fået en helt unik mulighed for at give jer et godt tilbud.
1 Overnatning for 2 personer på Hotel Kong Arthur i et lækkert dobbeltværelse
Inklusiv deres fantastiske morgenmadsbuffet!
Brug koden “PROMAYA” – Eller bestil: her.

FORKÆL EN DU HOLDER AF 

Giv et gavekort til Hotel Kong Arthur i julegave eller en “bare fordi” gave.
Det kan du bestille: her. 

Tak fordi du læste med. 
Maya

1 Comment
  1. Hej Maya 😊

    Det lyder som et helt fantastisk yoga ophold, wauw! 😍 Jeg har selv næsten lige været på spaophold hos https://comwell.com/spa-and-wellness i Nordsjælland, som også var en dejlig oplevelse – kan kun anbefale det.
    Må prøve et yoga ophold snart 🙂

    God weekend ☺️

    De bedste hilsner Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published.