Kylling i Karry med granatæble og kokos

p1030942p1030939

Jeg spiser ofte kylling i karry, fordi det bare er nemt og lækkert. Jeg har lidt en grundopskrift med kylling, krydderier, og kokosmælk – men jeg varierer det altid med forskellige grønsager, tilbehør og forskellig toppings. Denne version lavede jeg forleden. Det er en ret stor portion – og jeg vil skyde på at selv hvis i er en familie på 4, så er der lidt tilovers.

Kylling i karry
2 spsk rapsolie
3-4 tsk karry
2 tsk paprika
2 løg
1 rød chili
5 kyllingfileter (ca. 800g)
4 gulerødder
3 stilke bladselleri
1-2 tsk salt
1 grønsags bouillon
1 ds. kokosmælk
2-3 dl vand (kan undlades)
Saft fra en halv lime
Saft fra en halv citron
1 hel broccoli

Tilbehør:
Ris
Granatæblekerner
Kokosflager

Svits krydderier, chili, løg og kylling.
Tilsæt hakkede gulerødder og bladselleri.
tilsæt kokosolie og vand (afhængig af den ønskede konsistens)
Lad simre mindst 10-15 minutter.
Tilsæt lime, citron og broccoli.
Lad simre yderligere ca. 5-10 min. til broccoli’en er færdig.
Server med ris og top med granatæble og kokos.
Velbekomme.
Maya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.