Rawfoodkage med 3 lag: Mandler, Chokolade & Kokos

Sund og svampet kokos brownie

2016-06-20 13.34.33

★Glutenfri ★
Jeg nyder dagene på Fanø med familien. I går  lavede jeg denne lækre og svampede kokos-brownie. Den er lidt en videre udvikling af min luksusbrownie, som er et kæmpe hit. Denne har fået en lækker kokostopping.

Sund og svampet kokos brownie 
260 g bløde friske dadler
2 store økologiske æg
30 g kakao
1 tsk bagepulver
20 g mandelmel
35 g fuldkornsrismel
1 spsk olie
0,5tsk kanel (kan undlades)
En “sjat”vand

Topping: 
40 g kokos
0,5 tsk vanillepulver
Lidt kokosmælk

Blend dadler, lidt vand/mælk og æg og kom det over i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Fordel massen i en form ca. 20x20cm, evt. med bagepapir.
Lav toppingen og fordel den over kagen. Lav evt. lidt huller så det blandes med kagemassen.
Bag i ovnen ved 180 grader ca. 30-35 minutter.
Lad den stå lidt så den kan sætte sig før du skære den i stykker.

Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawfoodkage med 3 lag: Mandler, Chokolade & Kokos