Spinattærte med hytteost & pinjekerner

Meat free monday – 6 nemme opskrifter

I dag kommer der 6 skønne vegetaretter. Jeg forsøger at have mindst 1-2 dage uden kød. For det første synes jeg det er nemt, fordi jeg altid har kikærter, bønner og linser – og derfor ikke behøver at handle ind. Derudover synes jeg at man kan lave en masse lækre opskrifter uden kød. Jeg har udvalgt 6 af mine nyeste – og lækreste opskrifter til jer i dag. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om I har dage uden kød?  – og hvilke vegetariske retter i godt kan lide? .. 🙂

Pizza med kikærter 

Madpandekager med fyld 

Linselasagne 

Blomkålssuppe 

Indisk Dahl 

Plantebaseret kødsovs 

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg vil snart kaste mig ud i at lave din suppe og din Dahl – alt med blomkål og linser er så lækkert 😗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ja det har jeg. Sidst lavede jeg faktisk din butternut lasagne fra din bog, og erstattede bare kødet med røde linser. Det blev rigtigt lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Ej det lyder også lækkert, det må jeg prøve 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinattærte med hytteost & pinjekerner