Romkugler med kokos

Skærmbillede 2014-11-08 18.12.05

Det er ikke længe siden at jeg sidst lavede romkugler, men da jeg fandt ud af at man kunne trylle sine dadelkugler om til romkugler,  var lykken gjort 🙂
De smager nææææsten som romkugler – Prøv dem 🙂 


Romkugler
(15 stk)
200 g friske dadler uden sten
50-60 g mandelmel
1  spsk romessens
2 tsk kokosolie
0,5 tsk vanillepulver
3 store spsk kakaopulver
1 spsk vand
1 spsk sukrin
Topping:
1 dl kokosmel

Blend  dadler, vand, kokosolie, kakao, romessens, vanillepulver og mandelmel til en samlet masse.
(Brug en foodprocesser eller minihakker)
Brug hænderne til at samle det hele til en samlet masse.
(Tilsæt mere vand,  hvis det er for tykt eller kokosmel,  hvis den er for tynd) 
Hvis du har god tid så kan du sætte det på køl 30 minutter
Tril massen i 15 kugler
Rul kuglerne i kokos
Opbevar dem på køl.

Skærmbillede 2014-09-27 16.24.49
2014-11-08 15.50.44

 

8 Comments
    1. Hej Victoria 🙂
      Det burde du kunne få i stort set alle supermarkeder i bage afdelingen 🙂
      En lille bitte flaske! 🙂
      Hilsen Maya

  1. Så har jeg lavet dem her som fredags slik til mig selv.
    Startede op i mandags på en plan om mad uden sukker. Det er gået rigtig fint bortset fra lidt hovedpine. Romkugler som disse skal der være plads til på en fredag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.