Deprecated: Required parameter $username follows optional parameter $network in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-social-links/social-links.php on line 548 Deprecated: Required parameter $new_class follows optional parameter $html in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/framework/thb-lazyload.php on line 4 Lækreste tærte med spinat og baconknas - MayaDroem
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/templates/single/style3.php on line 5

Lækreste tærte med spinat og baconknas

2016-03-17 13.38.42

For en uges tid siden var jeg sammen med Julie Bruun, som har en skøn madblog.  Hun kom hjem til mig kl. 12, så vi skulle lige have lidt frokost.  Vi besluttede at lave en lækker tærte med spinat.  Julie havde pakket lidt madvarer med og sammen med indholdet af mit køleskab, så blev resultatet ret lækkert. Bunden er min fortrukne tærtebund, men fyldet er noget andet end jeg plejer. Det fungerer godt, at komme spinat i æggemassen – så får tærten den fine grønne farve.

Spinattærte
Bund
3 dl grahamsmel
1 dl hvedemel
1 dl olie (evt. mindre)
1 dl vand
1 tsk salt
1 tsk bagepulver

Fyld
1 løg
80 g. porrer
4 revet gulerødder
1 tsk teriaky
3 håndfulde spinat

Æggemasse
4 æg
200 g hytteost
1 dl mælk
Salt/peber

Topping
4 stk bacon
persille

Først laver du tærtebunden, ved at blande alle ingredienserne sammen.
Fordel dejen ud i en tærteform. Jeg bruger altid bare fingrene til at fordele det godt op af kanterne.
Svits gulerødder, porrer og løg på panden med lidt krydderier – og fordel det på tærten.
Dernæst laver du æggemassen ved at piske ingredienserne sammen. Tilsæt finthakket spinat heri.
Fordel det udover tærten.
Bag i ovnen ved 200 grader ca. 30 minutter.
Rist bacon og lad det dryppe af.
Pynt med frisk persille og baconknas.
Maya

2016-03-17 13.39.07

7 Comments
 1. Jeg vil bare lige sige, at det her er min Go-to-tærteopskrift! Jeg variere altid lidt efter, hvad jeg har i køleskabet – men den er simpelthen så nem at have med at gøre, så jeg altid smutter herind, når jeg skal lave tærte! Tak for en dejlig blog og smittende smil 🙂
  Knus Cille

  1. Hej Cecilie 🙂 Dejligt at høre! Det er også min all-time favorit tærte-bund opskrift. Den stammer faktisk fra min mor 🙂 ..
   Jeg tænker også altid at jeg ikke gider opfinde den dybe tallerken, for den her opskrift er lige i øjet hver gang 🙂
   Tak fordi du gav dig tid til at skrive en kommentar, det gør mig så glad 🙂
   Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.