Sunde & skønne bananmuffins med chokolade

2016-05-09 18.03.26★ Glutenfri

Forleden lavede jeg nogle lækre  sunde bananmuffins med friske blåbær.  Jeg foreslog allerede der, at chokolade nok ville egne sig ret godt – så det var jeg nødt til at prøve. Der er ikke ændret særlig meget i opskriften – for den sad lige i skabet! 😉 De bliver utroligt svampede og alligevel faste nok, så de ikke falder sammen!

Sunde bananmuffins med chokolade
(9 stk)
3 bananer (250 g)
3 æg
100 g rismel
1 spsk olie
1 tsk bagepulver
0,5 tsk natron
20 g sukrin
Hakket mørk chokolade 86%.  (evt. sukkerfri)

★ Blend bananer, olie og æg.
★ Tilsæt de tørre ingredienser
★ Kom hakket chokolade i dejen.
★ Fordel massen i silikone forme
★ Bag ved 200 grader ca. 15 minutter.
★ Lad køle af – før du tager dem ud af formen.

Køb alt i bageudstyr: Her – fx.disse muffinsforme i silikone
Maya

16 Comments
    1. Ja du kan sagtens bruge noget andet mel 🙂
      Jeg bruger bare rismel fordi det er glutenfrit – og det vil mange gerne have 🙂 …

    1. ja det kan man nok godt, en det vil jo uanset give et andet resultat 🙂
      Vil ikke tage noget ansvar for når man bytter ingredienserne ud 🙂
      Men jeg bruger tit havregryn til bagning, så det går sikkert fint. – men tror ikke de bliver lige så faste – og samtidig svampede

    1. Ja det tror jeg godt man kan 🙂 jeg bager ofte med mandelmel.
      Men som jeg også skrev til en anden, så kan jeg ikke rigtigt tage ansvar for resultatet, når man bytter ting ud :-)!

  1. Kan de fryses ? Kunne godt rænke mig en kommentar vedr dette spørgsmål ved alle dine opskrifter …, som jeg er rigtig glad for 👍🏻

    1. Hej Tine. Jeg tror dét. Men jeg har aldrig prøvet at fryse nogle af mine opskrifter 🙂 Det bliver ganske enkelt spist inden.
      Men prøv da 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.