★Glutenfri ★
Jeg nyder dagene på Fanø med familien. I går lavede jeg denne lækre og svampede kokos-brownie. Den er lidt en videre udvikling af min luksusbrownie, som er et kæmpe hit. Denne har fået en lækker kokostopping.
Sund og svampet kokos brownie
260 g bløde friske dadler
2 store økologiske æg
30 g kakao
1 tsk bagepulver
20 g mandelmel
35 g fuldkornsrismel
1 spsk olie
0,5tsk kanel (kan undlades)
En “sjat”vand
Topping:
40 g kokos
0,5 tsk vanillepulver
Lidt kokosmælk
Blend dadler, lidt vand/mælk og æg og kom det over i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Fordel massen i en form ca. 20x20cm, evt. med bagepapir.
Lav toppingen og fordel den over kagen. Lav evt. lidt huller så det blandes med kagemassen.
Bag i ovnen ved 180 grader ca. 30-35 minutter.
Lad den stå lidt så den kan sætte sig før du skære den i stykker.