Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/e/7/mayadroem.dk/httpd.www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/templates/single/style3.php on line 5

Små sunde & sommerlige nøddetærter

DSC07822DSC07817
Disse glutenfri nøddetærter er super nemme at lave. De er uden tilsat sukker, men smager helt vildt skønt og frisk.  Jeg tænker at de vil egne sig så fint, til en varm sommerdag.  Skummen blev ikke helt så fast, som vi kunne have tænkt os, så hvis i har mod på det, så kan i forsøge med husblas.  Jeg synes dog, at de blev super super lækre alligevel!  Disse små tærter har jeg også lavet sammen med Julie Bruun, som er madblogger. Jeg synes,  at i skal tage et smut forbi, hun har om nogen sans for at lave lækre opskrifter, MUMS.

Sommertærter
Ca. 12-14 stk.
Bund 
12 dadler
120 g mandelmel

Creme 
4 æggehvider
100 g skyr
150 g philadelfia
0,5 tsk vanillepulver

Topping
Bær
Sukkerfri Chokolade

Hak dadlerne i en minihakker og tilsæt mandelmel.
Brug hænderne til at samle massen.
I en silikoneform fordeler du massen til små bunde.
Bag i ovnen ved 200 grader ca. 10 minutter.
Lad bundene køle af.
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt forsigtigt skyr og philadelfia
Tilsæt vanillepulver.
Fordel cremen på tærtebundene.
Pynt med bær og chokolade
Maya

7 Comments
  1. Elsker din blog dine opskrifter og alle dine andre indlæg, læser med dagligt! Men vil høre om du evt kunne “hjælp” eller give tips, jeg faldet i i midt november slik, sukker og andre ting begyndte at tage til lige så stille, har aldrig været den store slikspiser men ligepludselig var jeg og nu vil jeg gerne stoppe men ja må have udviklet en sød tand, men vil høre hvordan du kan kontrollere din sukkertrang, og om du har nogle ideer til hvordan jeg kan mindske min sukkertrang! Mvh

    1. Hej Lykke.
      Sådan kan det gå 🙂 Sæt nogle begrænsninger fx. kun 1 dag om ugen. Eller tag en kold tyrker og erstat med andre lækre ting uden sukker. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.