Skønne salat bowls med kylling

p1150606 p1150595Man siger at man spiser med øjnene, og det gør jeg i høj grad. Jeg elsker når min mad indeholder masser af farver, så er det bare mere indbydende.  Til frokost laver jeg ofte salater – hvor jeg lige tømmer grøntskuffer og supplerer med lidt rester fra aftensmaden. Jeg havde en kyllingfilet tilovers fra igår, så den skar jeg i stykker og stegte på panden.  Derudover havde jeg lige en rest saltede mandler, som jeg lavede forleden.

Salatbowls med kylling 
(2 personer)
1 stor/2 små kyllingfileter
Krydderier til at stege i: chiliflager, paprika, chili, salt fx.
ca. 200 g Rød spidskål
50 g edamame bønner
4 små gulerødder
1 avocado
chiafrø
Brombær
Granatæble
Saltede mandler

Persille-chili-pesto
0,5 dl olie
En stor håndfuld frisk persille
Saften fra 1/4 citron
1/2 rød chili
Salt
Evt. ost

Steg kyllingen på panden med krydderier.
Blend ingredienserne til pestoen i en minihakker.
Snit rødkål fint og bland det sammen med den hjemmelavede pesto.
I en skål anretter du nederst rødkålen.
Dernæst kylling, snittede gulerødder, avocado med et drys chiafrø, brombær, granatæblekerne og saltede mandler.
Mums! 🙂
p1150609
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.