Sundere squashkage

Sund madplan: Uge 33

picmonkey-collage-8

Her kommer madplanen til den kommende uge. Jeg vil her i August lave et par madplaner til jer. I får “kun” 4 opskrifter pr. plan, da der formentligt er rester – og måske har I weekendplaner. Du kan altid finde en masse spændende opskrifter: her.  Jeg vil rigtig gerne høre om i bruger madplanerne og hvordan det fungerer for jer.
Jeg er stadig i Spanien, hvor jeg bliver til tirsdag. Så jeg nyder at der er nogle der laver maden til mig et par dage endnu.

Jeg synes det er meget nemmere at leve sundt hvis man har en madplan at gå efter. På den måde undgår man hurtige løsninger og madspild 🙂 .. Da jeg kun er mig, så laver jeg mad ca. hver anden dag – og spiser det samme to dage i træk, medmindre jeg spiser med veninder.

Sund madplan
4 personer
Mandag: Boller i karry med kylling 
Tirsdag: Mexikansk tærte 
Onsdag: Broccoli Salat + Okskødsbøf
Torsdag: Cremet pastaret med kylling – Lav dobbelt portion.

untitled-9
Maya

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere squashkage