Lækker banan-kage til weekendhyggen 🙂 ..
Svampet banankage
4 små modne bananer (300 g)
2-3 æg
2 spsk rørsukker
1 spsk HUSK
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk vanillesukker
30 g fuldkorns rismel
30 g kikærtemel
30 g majsmel
100 g dadler
50-100 g mørk chokolade af god kvalitet.
Pynt: kokosflager, nødder eller andet.
Blend bananer, dadler og æg. (Evt. i en minihakker)
Kom det over i en skål.
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør grundigt.
Kom massen i en form med bagepapir ca. 20-30cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
(Bagetider er altid vejledende)
Fordel mørk chokolade på kagen så det smelter.
Pynt med kokosflager eller andet.
Lad chokoladen størkne (evt. i køleskab) og skær den i små stykker.
MUMS 🙂
Knus M. <3
Åh, hvor ser det lækkert ud. Er du glutenintollerent, eller er det bare af sund fornuft, du går uden om gluten?
– katrinebjarnhof.dk
Hej Katrine.
Jeg er ikke gluten intolerent.
Men prøver i perioder at begrænse gluten da min mave har det bedre sådan 🙂
Hilsen Maya