Lækre sunde kager til weekenden

Untitled-2

  Nøddetærter   // Kokosbrownie  // Chokolade muffins //  Banankage // Avocado Kage   // Chokolade brownie 

Juhuuu, så er det weekend lige om lidt.  Jeg har haft et par hårde og uheldige dage, så jeg trænger virkelig til weekend. I weekenden lagde jeg ud med at ødelægge et stort spejl, og siden da har jeg ødelagt en potteplante, forstuvet foden og blevet ramt af sygdom. Det er som om jeg altid render ind i sådan nogle uheldsperioder, jeg håber virkelig at det snart vender.  Det var et lille sidespring..

Jeg ville dele 6 lækre sunde kager med jer, som jeg har lavet flere gange med stor succes. Jeg tænkte, at I måske havde mere tid til bageprojekter i weekenden, end i den travle hverdag. Jeg kan næsten ikke sige, hvilken en af kagerne som er bedst – men der er lidt for en hver smag.  Især banankagen og chokoladebrownien er børnevenlige, men jeg tror at selv børn ville elske alle kagerne.

Har I prøvet nogen af kagerne?  Og har i et ønske til en bestemt kage, som jeg skal give mit sunde bud på? 🙂
God weekend!
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.