9 nemme aftensmadsopskrifter

aftensmad

Mangler du inspiration til sundere aftensmadsopskrifter? Jeg kan se på min statistik, at i faktisk søger meget efter inspiration til aftensmaden på min blog, derfor har jeg her samlet mine 9 favoritter.

Nemme aftensmadsopskrifter
boller i karry   // gulerodstærte //tundeller / / ærtemos / sommersalat // sweetpotato // spicy couscous  // oksekødsfrikadeller //bulgurssalat /

Man spiser jo ofte de samme retter, men jeg er især vild med forskellige typer af lækre grønsagstærter, salater med bulgur eller couscous og forskellige frikadeller. Jeg vil rigtig gerne dele endnu flere nemme opskrifter.  Hvad er favoritterne hjemme hos jer?
Maya

2 Comments
  1. Vil du ikke tjekke links til sweetpotato og oksefrikadellerne? – jeg kommer ikke det ønsked sted hen – måske er det min mus der driller eller så er links’ne lidt forkerte..

Leave a Reply

Your email address will not be published.