Her kommer endnu en Madplan, som i kan bruge som inspiration til jeres uge. Denne uge har en ret med oksekød, to dage med kylling, en dag med fisk, og en dag uden kød. Det er ofte sådan jeg sammensætter en ugeplan. Hvor mange opskrifter vil i gerne have pr. madplan? Jeg tænker umiddelbart at 5 opskrifter passer godt, da man måske har rester, eller skal ud at spise etc. I kan altid finde inspiration til sunde retter: HER.
Sund madplan
Mandag: Chili Con Carne m. avocado (brug resterne til madpakke – eller frys ned til søndag)
Tirsdag: Boller i karry (m. kylling)
Onsdag: Lækker salat server med fx. kylling bryst.
Torsdag: Tun salat m. rugbrød og gulerødder on the side.
Fredag: Kartoffel gulerodssuppe
Lørdag: Find selv på noget lækkert lørdagsmad! 🙂
Søndag: Rester
Indkøbsliste
Grøntsager/frugt:
4 løg
1-2 revet gulerødder
2 rød chili
Avocado
persille
hokkaido græskar (alternativ: sød kartoffel)
Feld salat
sukkerærter
mango
Frisk figen (alternativ: bær)
Gulerødder
1 rødløg
1 citron
1 ds. majs
1 peberfrugt
300 g kartofler
2 pastinak/persillerod
Forårsløg
Kød:
800 g hakket oksekød
450 g hakket kylling
Kylling fileter (til onsdag)
2 ds. Tun
Mejeri:
1 æg
mælk
3 spsk yoghurt (eller skyr)
Andet:
olie
2 ds. hakket tomat
1 ds. tomatpuré
1 ds. bønner
2 stykker mørk chokolade
Salt & Peber
2 grønsags boulion
Mel
Karry
Rugbrød
Paprika
Kokosmælk
Chiliflager